Ontdek de Multimensionaal Methode en

Unleash your Inner Multimens

Het enige ontwikkeltraject waarin je: 

Reality check:

Je hebt megagoede ideeën. Skills, talenten, ervaring waar je U tegen zegt.

Maar je leeft in een wereld waarin veel kunnen, snel verbanden en (business)kansen zien nog lang niet altijd wordt gezien als kracht.
Hierdoor word je regelmatig gedwongen om een te krap jasje aan te trekken.
Jezelf in te houden, klein te houden, of erger nog:
te moeten kiezen voor één van je vele toffe mogelijkheden.

Wat als je uit dat te kleine jasje kunt breken? Als je ruimte kunt maken voor ALLE ideeën, talenten en potentieel waarvan je wéét dat ze in je zitten.

Wat als je er zelfs geld mee kunt verdienen, juist door die veelheid te omarmen en ervoor te gaan staan?

Heck, je zou er zelfs gelukkig van kunnen worden!

Ontdek de Multimensionaal Methode, de manier om méér te gaan leven.

Van voelen dat er méér in zit naar je volledige potentieel benutten

Je voelt aan alles: dat kan gekker. Leuker. Meer vervulling, voldoening, vetter. Een leven waarin je meer … (Vul in wat voor jou van toepassing is.)

Je wil niet leren van iemand die het beter weet, want je weet het zelf al. 

Het enige wat je nodig hebt is iemand – of in dit geval twee mensen plus een groep mede-Multi’s – die je helpen daar te komen. Die ervoor zorgen dat je het gaat doen. 

Samen zetten we een deurtje open naar al die ideeën die op je “ooit ga ik…” plank liggen. Onderzoeken we hoe je al die skills en talenten die je hebt, kunt inzetten voor betekenisvol werk. Krijg je superhelder wie je bent en wat je (allemaal) te bieden hebt, en hoe je anderen daarmee kunt helpen.

Alle antwoorden zitten al in je. Hoogste tijd om ze te ont-wikkelen.

Merel & Myrthe

Wat is de Multimensionaal Methode?

Met de Multimensionaal Methode word je een ideeversneller. Voor de ideeën die je nu hebt, en alle ideeën waarvan je weet dat ze nog komen. Je leert namelijk:

Dit is de Multimensionaal Methode NIET:

Dit beloven we wel:

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor mensen die veel kunnen, veel doen en veel willen. Je hebt grote dromen en wil meer uit jezelf, je ideeën en je Multimens-heid halen. Je voelt aan alles: dit is het moment om van al die skills, talenten en ideeën een uniek aanbod te maken, én dit te gaan vermarkten.

Niet met de bedoeling om voor de rest van je leven aan dit aanbod vast te zitten, integendeel. De methode die we je leren, kun je eindeloos toepassen wanneer je voelt dat het tijd is voor iets nieuws. Zo bouw je immers een Multimensionaal bedrijf én leven.

This is where the magic happens

Tijdens dit groepstraject kom je een half jaar lang on- en offline samen met een intieme groep van maximaal vier andere ondernemers. Iedereen werkt aan z’n eigen bedrijf, en er is veel ruimte om te sparren, van elkaar te leren en ideeën “op elkaar” uit te testen. 

Zie het als een try-out voordat je de echte wereld gaat bestormen met je nieuwe ideeën, plannen, aanbod. En/of als stok achter de deur, om dat eindelijk echt te gaan doen. 

Zo ziet jouw Multimensionale half jaar eruit:

6 livedagen

Op een goed bereikbare lokatie in Utrecht. Inclusief gezonde, lekkere lunch en genoeg snacks om je door de dag heen te slepen.

Tip: doe jezelf er een hotelovernachting bij cadeau! Dan kun je echt even UIT je dagelijkse sleur, IN je mogelijkheden stappen.

Online meetups

Tussen de livedagen door meeten we online voor kennissessies, Q&A's en kleine masterminds.

Ook krijg je toegang tot een afgeschermde groep in het Clubhuis voor Multimensen. Hier kun je je voortgang, struggles en successen delen met de groep.

Samen, but zelf, but samen

Je komt natuurlijk voor jezelf. En voor Merel & Myrthe voor de prijs van twee.

Maar de kers op de appelmoes is de groep. Samen sparren, met elkaar meedenken, elkaar supporten en slimme vragen stellen. Daar ontstaat elke keer weer magie ✨

Klinkt helemaal geweldig.
Wa kost da?

UNLEASH YOUR INNER MULTI

ONTWIKKELTRAJECT
EARLY BIRD: 4000
 • Hier gaan we aan werken in het ontwikkeltraject:
 • Ontdekken, ontwikkelen en hardop leven hoe geweldig je bent
 • De Multimensionaal Methode leren, zodat je steeds sneller weet wanneer je écht een goed idee te pakken het én hoe je dat in de markt zet
 • Business Design, Positionering, Marketing en Sales vanuit wie je bent als mens en hoe je wil leven
 • Dit alles doen we
 • Live én online: zes keer een live dag, maandelijks een online meetup en 24/7 contact met elkaar en je coaches in onze online community
 • In Masterminds, masterclasses, co-creatie dagen en Q&A's
now open

Plan een kennismaking

We snappen dat je laaiend enthousiast bent over het ontwikkeltraject! Toch willen we graag eerst even kennismaken.
 Omdat we maar met een kleine groep werken, is het belangrijk dat we de juiste match maken tussen de deelnemers (en onszelf, natuurlijk). 

Klik op de knop hieronder om een gaatje te prikken in onze agenda.
Dan spreek je een van ons op het door jouw gekozen moment online.

Tijdens de kennismaking kun je al je vragen stellen en kunnen we een beetje aan elkaar snuffelen. Voelen we de match? Dan krijg je een officiële uitnodiging om aan het traject mee te doen!

Merel & Myrthe

Wie runt die show?

Tijdens dit traject word je gecoacht, gecheert, aangezwengeld, gemastermind en gehost door de masterminds achter het Clubhuis voor Multimensen: Merel en Myrthe. 

Merel is positioneringsexpert, business coach en Godmother voor Multimensen – die laatste titel kreeg ze van haar klanten! Afgestudeerd als Docent Dans, maar sindsdien werkte ze in de sales, marketing, content creatie, als conceptontwikkelaar, trainer en als coach. Ze spreekt 5 talen – waaronder Papiaments – en werkt permanent aan twee nieuwe businessideeën. 

Myrthe krijgt energie van dingen makkelijker en fijner maken. Als Chief of Energy helpt ze ondernemers bij het verbinden van strategie & energie – omdat daar de winst zit. Als multimens-pur-sang heeft ze ervaring én opleidingen in marketing, sales, energiemanagement, reiki, yoga, meditatie, planning, structuur en overzicht. Ze heeft als missie om de wereld mentaal gezonder te maken. 

Samen zien we overal mogelijkheden én zorgen we ervoor dat je niet in die mogelijkheden verzuipt.

We denken met je mee, leren je alles wat we weten over het bouwen van een multimensionaal bedrijf, en zeggen af en toe “ga eens in bad!” als je te hard gaat. We geven je tools en handvaten, maar vinden het vooral belangrijk dat je erachter komt wat voor jou werkt: hoe ga jij maximaal leven als Multimens?

FAQ

Vragen? Die hebben wij ook. En veul – zo zitten Multimensen in elkaar. Hieronder staan de vragen die wij hebben kunnen bedenken over dit traject. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons altijd even een berichtje sturen! 

Allereerst zul je van ons nooit horen dat je MOET nichen of kiezen om een succesvol bedrijf op te bouwen. Sterker nog: wij geloven dat je kracht juist zit in waar al jouw passies en talenten samenkomen, of als je de kans krijgt om ze naast elkaar te laten bestaan. Beetje afhankelijk van je type Multimens (test al gedaan?) Daarnaast willen wij je in dit traject leren hoe je een bedrijf opbouwt en neerzet als Multi: een flexibel bedrijf dat met je meegroeit, waar je makkelijk zelf aan kunt tweaken en waarvan je weet dat het voor JOU werkt. 

Nee hoor! Je bent ook van harte welkom als je bijvoorbeeld naast je baan in loondienst voor jezelf wil beginnen, naast je eerste (of tweede) bedrijf opnieuw wil beginnen of als je voelt dat het helemaal anders moet maar nog geen idee hebt hoe dat eruit ziet. Bij twijfel: stuur een berichtje!

De startdatum is 20 september 2024!

IEDEREEN IS EEN MULTIMENS. Oh, sorry, dat vroeg je niet. Dit traject is voor iedereen die veel verschillende dingen doet binnen één of meerdere bedrijven. You know if that’s you.

Tja, die kans zit er dik in. Maar: we helpen je meteen te bedenken of je met die nieuwe ideeën (meteen) iets moet. Wel zo eerlijk van ons, toch? Enne: wie weet kom je juist HET idee tegen waar je op zat te zitten te wachten! Of de ideale samenwerkingspartner om het samen mee uit te voeren? 

In principe wel. Mits je aan de voorwaarden voldoet zou je in aanmerking kunnen komen voor de Werktuig PPO subsidie. We helpen je uiteraard met alles wat je nodig hebt om de aanvraag te kunnen doen. 

Je kunt ook (een deel van) de kosten aftrekken voor de belasting. Overleg dit voor de zekerheid altijd even over met je boekhouder, accountant of financieel adviseur!

Je krijgt sowieso: 

 • twee super enthousiaste coaches die met je meedenken, moeilijke vragen stellen en helpen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen
 • in iets meer dan een half jaar (september 2024 – maart 2025):
  • 6 live dagen met de groep op een toffe lokatie in Utrecht 
  • een maandelijkse ONLINE meetup (soms een Masterclass, soms een Q&A, soms gewoon effe energie tanken) die je ook terug kunt kijken als je er een keer niet bij kunt zijn
 • Toegang tot het Clubhuis voor Multimensen als COLLABORATE. Lid, met mogelijkheid om vaker aan te schuiven bij een co-workingdag, Masterclass of andere evenementen.

Ook included maar beetje afhankelijk van wat je er zelf mee doet: een fijn cluppie mensen, een hoop handvaten om AAN je bedrijf te werken, geoptimaliseerde energie, winst en tijd én #zininjeleven.

Geen paniek! Stuur ‘m effe in een berichtje via de contactpagina (klik HIER), dan krijg je zo snel mogelijk reactie.

Je hebt nog

Days
Hours
Minutes
Seconds

om je aan te melden. Let’s go make some Multimensen Magic! 

WAIT A MINUTE

Op dit moment draait de eerste ronde van het Groepstraject op volle toeren.

En het is LEUK!

We hebben dus al enorm veel zin in een nieuwe ronde.

Hier delen we snel meer informatie over!

Als je hieronder je naam en e-mailadres invult:

* krijg je als eerste een mailtje wanneer we nieuwe data en andere info hebben

* kun je dus als eerste aanmelden – we hebben beperkt plek

EN

* krijg je de allerbeste prijs en/of bonussen voor de nieuwe ronde.

Je zit, met het invullen van je e-mailadres, uiteraard nog helemaal nergens aan vast. Uitschrijven kan altijd, en we mailen je nergens anders over (tenzij je je ook voor andere maillijsten aanmeldt, natuurlijk). 

Meld je aan voor de

Clupdates

Een maandelijkse nieuwsbrief met al onze evenementen, nieuws en ander leuks dat je niet wilt missen!