Audiotraining

Netwerken voor Multimensen

In deze audiotraining leer je van netwerkexpert Sabine van der Hulst en positioneringsexpert voor Multimensen, Merel Lamboo, hoe je als Multimens een waardevol netwerk opbouwt. 

Per type Multimens ontdek je: 

  • hoe je het uitbreiden van je netwerk aanpakt als Multimens
  • waarom je juist als Multimens tijd wil steken in het bouwen van je netwerk
  • welke mensen je aan je netwerk wil toevoegen om jouw doelen en plannen waar te maken – ook als die doelen en plannen nogal eens veranderen
  • hoe je – zonder vlekken in je nek – uitlegt wat je ALLEMAAL doet

en nog veel meer!

In de bonusmasterclass “Verdienen met Verbinden” leer je bovendien hoe je van jouw natuurlijke talent als verbinder, een verdienmodel maakt. (Of, als je denkt “dat talent mis ik nou net”, hoe je het ontwikkelt zodat je er een verdienmodel van kunt maken ;))

Netwerken voor Multimensen Audiotraining

Vlekken in je nek als je gaat netwerken?

Of je nu spontaan vlekken in je nek krijgt van het idee alleen al, of een volleerd netwerker bent: als Multimens kan netwerken best een dingetje zijn. 
Aan traditionele tips en strategieën heb je weinig, omdat ze niet aansluiten bij jouw veelzijdigheid. 

Deze standaardtips werken in ieder geval niet voor je

want jij wil:

Netwerken voor Multimensen

Wat krijg je?

Netwerken voor Multimensen audio- én videotraining

door Merel & Sabine

Netwerkkoningin meets the Godmother of Multimensen

Sabine van der Hulst is netwerkexpert en helpt ondernemers verdienen met verbinden. Ze weet alles over de psychologie, strategie en energie die komt kijken bij verbinden. Als oprichter van Million Dollar Networker, organisator van (netwerk)evenementen, spreker en trainer wil zij laten zien dat netwerken – verbinden – de new way of doing business is.

In deze training deelt ze haar kennis op basis van de input van Merel Lamboo, oprichtster van het Clubhuis voor Multimensen, positioneringsexpert en Godmother voor Multimensen. 

Merel helpt mensen die veel kunnen, veel willen en veel doen met het bouwen én in de markt zetten van een “MULTIMENSIONAAL BEDRIJF.” Da’s een bedrijf waarin je ruimte hebt voor al die ideeën, skills en talenten van je, en waar je geld verdiend met je grootste goud: je veelzijdigheid.

Merel & Sabine Netwerken voor Multimensen

Goed om te weten

Netwerken IN het Clubhuis voor Multimensen

Meld je aan voor de

Clupdates

Een maandelijkse nieuwsbrief met al onze evenementen, nieuws en ander leuks dat je niet wilt missen!