Ik wil bij de club!

Van idee naar impact maken

Ontdek de Multimensionaal Methode

Groepstraject maart - oktober 2024

Je hebt megagoede ideeën. Skills, talenten, ervaring waar je U tegen zegt. 

Je doet veel, je kunt veel, je wil veel.

Maar dat snapt niet iedereen. Hoe leg je uit dat jouw goud juist zit in de overlap van skills en talenten die je hebt? Hoe laat je zien waar mensen jou voor moeten inhuren? Hoe maak je van al die dingen die je kunt en doet een winstgevend aanbod, waar mensen goed voor betalen én je de impact maakt die je wil?

Door een bedrijf te bouwen op basis van de Multimensionaal Methode: een methode waarmee je met AL je ideeën, skills, en talenten impact maakt. 

In een bedrijf waar ruimte, tijd, energie én waardering is voor alles wat jij kunt, doet en wil. 

Wat als je...

een winstgevende methode leert

om jouw ideeën, skills en talenten ontspannen in de markt te zetten: de Multimensionaal Methode.
Idee + aanbod + business case valideren + positionering = impact maken

een half jaar lang één dag per maand

(en zo vaak je wilt online) echt tijd hebt om aan je bedrijf te werken, op een inspirerende locatie én met een groep andere multi-ideeën-hebbers die óók aan hun droombedrijf werken

een bedrijf bouwt rondom jouw unieke sweet spot

waar die sweet spot ook is: we vinden 'm en bouwen er een bedrijf omheen. Dat doen we zó, dat je flexibel genoeg bent om te switchen als je sweet spot verandert (you know it will)

Van idee naar impact maken met een Multimensionaal bedrijf

Laat je een half jaar begeleiden en coachen door Merel & Myrthe in het allereerste Multimensionaal© Groepstraject van het Clubhuis voor Multimensen.

In dit half jaar leer je een methode om jouw beste ideeën winstgevend in de markt te zetten. Deze methode kun je steeds opnieuw toepassen.

Samen maken we van je ideeën en talenten een (valideerbaar) aanbod en business case. Je leert hoe je jouw Multimensionale bedrijf positioneert en je aanbod verkoopt. Als klap op de vuurpijl ontdek je hoe je ruimte houdt om bij te sturen als er iets verandert in je skills/aanbod/nieuwsgierigheid. 

Zo maak je maximale impact met wat jou uniek maakt: je diversiteit. 

Coaches groepstraject 2024 - Merel & Myrthe

*Wat is een Multimensionaal bedrijf?!

Goeie vraag. We hebben ‘m ingediend bij Van Dale, maar nog geen reactie. Een Multimensionaal bedrijf is, als je het ons vraagt, een bedrijf waarin (alles) wat jij kunt, wil en doet, samenkomt én waarmee je serieuze impact kunt maken. Een bedrijf waarin ruimte, tijd, geld, energie en
R E S P E C T voor al je ideeën is. 

Hiervoor is het cruciaal dat je:

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor mensen die veel kunnen, veel doen en veel willen. Je hebt grote dromen voor jezelf, wil meer uit je business halen. Dit is het moment om van al die skills, talenten en ideeën een uniek aanbod te maken, én dit te gaan vermarkten.

Niet met de bedoeling om voor de rest van je leven aan dit aanbod vast te zitten, integendeel. De methode die we je leren, kun je eindeloos toepassen wanneer je voelt dat het tijd is voor iets nieuws. Zo bouw je immers een Multimensionaal bedrijf.

This is where the magic happens

Tijdens dit groepstraject kom je een half jaar lang on- en offline samen met een intieme groep van maximaal negen andere ondernemers. Iedereen werkt aan z’n eigen bedrijf, en er is veel ruimte om te sparren, van elkaar te leren en ideeën “op elkaar” uit te testen. 

Zie het als een try-out voordat je de echte wereld gaat bestormen met je nieuwe bedrijf. En/of als stok achter de deur, om dat eindelijk echt te gaan doen. 

Zo ziet jouw Multimensionale half jaar eruit:

Klinkt helemaal geweldig.
Wa kost da?

MULTIFY YOUR BUSINESS GROEPSTRAJECT

Maak werk van jouw geniale ideeën
vanaf 667 per maand
 • nu met PILOT PRIJS voor de eerste 5 aanmelders
 • Hier gaan we aan werken
 • Van jouw ideeën, skills en talenten een aanbod maken dat past bij hoe je je bedrijf en je leven wil inrichten
 • Je aanbod doorrekenen en valideren in een business case met een goed verdienmodel
 • Positionering, marketing en sales: zet je nieuwe aanbod zo snel mogelijk in de markt en leer hoe en waarmee je de leukste klanten aanspreekt
 • Verkopen en impact maken voor maximaal resultaat
 • Dit alles doen we
 • Live én online: elke maand een live meetup in Rotterdam, en 24/7 online contact met elkaar en je coaches in onze online community
 • In Masterminds, masterclasses, co-working dagen en Q&A's
 • But wait there's more!
 • BONUS: alvast een kaartje voor MULTIFEST (oktober 2024)
 • BONUS: maandelijkse Chief of Energy meeting met Myrthe
Pilot prijs

Belangrijke data

Het is fijn als je er op deze data bij kunt zijn. De wereld vergaat heus niet als het een keer écht niet lukt, maar check effe je agenda voordat je met je bankpas gaat wapperen!

LIVE

De live dagen vinden plaats in Rotterdam.
De precieze locatie ontvang je na je aanmelding. Check deze data even in je agenda:

Kick off: 28 maart 2024
Live meetups: 25 april, 30 mei, 27 juni, 
26 september 2024

Multifest: 24 oktober 2024

ONLINE

Online zien we je graag op de volgende data voor een Masterclass, Q&A of co-working:

11 april
16 mei
13 juni
11 juli
25 juli
8 augustus
22 augustus
12 september

BONUS

De bonus Chief of Energy meetings zijn online te volgen op: 

25 maart, 24 april, 23 mei, 21 juni, 22 juli, 19 augustus en 18 september, allemaal om 20:00.

De andere bonus, MULTIFEST is
op 24 oktober, live.
Een hele dag. Minimaal.
Je hoort het als eerste 😉

Coaches groepstraject 2024 - Merel & Myrthe

Wie runt die show?

Dit traject wordt georganiseerd en gerund door de masterminds achter het Clubhuis voor Multimensen: Merel en Myrthe. 

Merel is positioneringsexpert, business designer en Godmother voor Multimensen – die laatste titel kreeg ze van haar klanten! Afgestudeerd als Docent Dans, maar sindsdien werkte ze in de sales, marketing, content creatie, als conceptontwikkelaar, trainer en als coach. Ze spreekt 5 talen – waaronder Papiaments – en werkt as we speak aan twee nieuwe businessideeën. 

Myrthe krijgt energie van dingen makkelijker en fijner maken. Als Chief of Energy helpt ze ondernemers bij het verbinden van strategie & energie – omdat daar de winst zit. Als multimens-pur-sang heeft ze ervaring én opleidingen in marketing, sales, energiemanagement, reiki, yoga, meditatie, planning, structuur en overzicht. Ze heeft als missie om de wereld mentaal gezonder te maken. 

Samen zien we overal mogelijkheden én zorgen we ervoor dat je niet in die mogelijkheden verzuipt.

We denken met je mee, leren je alles wat we weten over het bouwen van een multimensionaal bedrijf, en zeggen af en toe “ga eens in bad!” als je te hard gaat. We geven je tools en handvaten, maar vinden het vooral belangrijk dat je erachter komt wat voor jou werkt: hoe ga jij van chaos naar een Multimensionaal bedrijf?

FAQ

Vragen? Die hebben wij ook. En veul – zo zitten Multimensen in elkaar. Hieronder staan de vragen die wij hebben kunnen bedenken over dit traject. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons altijd even een berichtje sturen! 

Allereerst zul je van ons nooit horen dat je MOET nichen of kiezen om een succesvol bedrijf op te bouwen. Sterker nog: wij geloven dat je kracht juist zit in waar al jouw passies en talenten samenkomen, of als je de kans krijgt om ze naast elkaar te laten bestaan. Beetje afhankelijk van je type Multimens (test al gedaan?) Daarnaast willen wij je in dit traject leren hoe je een bedrijf opbouwt en neerzet als Multi: een flexibel bedrijf dat met je meegroeit, waar je makkelijk zelf aan kunt tweaken en waarvan je weet dat het voor JOU werkt. 

Vooropgesteld: dit is géén “hoe start ik een bedrijf”-programma. In principe richten we ons op ondernemers die next level willen gaan met hun business, juist door aan de basisskills te werken. Dat maakt het wel weer interessant voor starters… Dus je bent ook zonder eigen bedrijf welkom, met de kanttekening dat we geen tekst en uitleg geven over het opstarten van je bedrijf. Bij twijfel: stuur een berichtje!

De LIVE dagen vinden plaats van 10-18 op: 

 • Kick off: 28 maart 2024
  Live meetups: 25 april, 30 mei, 27 juni, 
  26 september 2024
  Multifest: 24 oktober 2024

De data van de online Masterclasses: 

 • 11 april, 16 mei, 13 juni, 11 juli, 25 juli, 8 augustus, 22 augustus, 12 september

Het is geen help-de-wereld-vergaat-ramp als je er een keer niet bij kan zijn, maar voor het groepsgevoel is het wel lekker als je er in ieder geval op de LIVE dagen bij bent!

IEDEREEN IS EEN MULTIMENS. Oh, sorry, dat vroeg je niet. Dit traject is voor iedereen die veel verschillende dingen doet binnen één of meerdere bedrijven. You know if that’s you.

Tja, die kans zit er dik in. Maar: we helpen je meteen te bedenken of je met die nieuwe ideeën (meteen) iets moet. Wel zo eerlijk van ons, toch? Enne: wie weet kom je juist HET idee tegen waar je op zat te zitten te wachten! Of de ideale samenwerkingspartner om het samen mee uit te voeren? 

Je krijgt sowieso: 

 • twee super enthousiaste coaches die met je meedenken, moeilijke vragen stellen en helpen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen
 • iets meer dan een half jaar (maart-oktober 2024) elke maand een live dag met de groep op een toffe lokatie in Rotterdam. Tijdens deze dagen Masterminden we in de ochtend, lunchen we samen en werken we ‘s middags de ideeën uit die ‘s ochtends (of gedurende de maand) zijn ontstaan
 • een maandelijkse ONLINE masterclass (incl. opname) over de skills die je nodig hebt om jezelf ontspannen én winstgevend in de markt te zetten
 • Toegang tot het Clubhuis voor Multimensen, met mogelijkheid om vaker aan te schuiven bij een co-workingdag, Masterclass of andere evenementen
 • Je krijgt ook alvast een kaartje voor MULTIFEST (oktober 2024), maar we verklappen nog niet waarom 😀

Ook included maar beetje afhankelijk van wat je er zelf mee doet: een fijn cluppie mensen, een hoop handvaten om AAN je bedrijf te werken, geoptimaliseerde energie, winst en tijd én #zininjeleven.

Zeker! Zowel Merel als Myrthe coachen ook een-op-een, en als je genoeg betaalt kun je ze ook als duo inhuren. Merel&Myrthe voor de prijs van twee! Check effe hun eigen websites voor meer informatie: www.merellamboo.com / www.myrtheberkers.com

Geen paniek! Stuur ‘m effe in een berichtje via de contactpagina (klik HIER), dan krijg je zo snel mogelijk reactie.

Liever eerst even kennismaken?

Dat snappen wij – vinden we ook leuk! Via de knop hiernaast kun je een afspraak inplannen in onze agenda. Het is dan een verrassing met wie je in de kennismaking zit, maar da’s vast geen probleem 😉 

WAIT A MINUTE

Op dit moment zijn we de puntjes op de J van groepstraJect aan het zetten.
Dat betekent dat je nog heeeeeeeeeeel even moet wachten om je te kunnen aanmelden.

MAAR

Dat betekent ook dat je, als je hieronder even je naam en e-mailadres invult:

* als eerste een mailtje krijgt wanneer je je écht kunt aanmelden

EN

* alleen in dat mailtje de allerbeste prijs en/of bonussen krijgt voor het programma.

Je zit, met het invullen van je e-mailadres hieronder, uiteraard nog helemaal nergens aan vast!