Ik wil bij de club!

Interactieve trainingsdag 19 april 2024

Laat jezelf zien!

Leer hoe je wat in jou zit naar buiten brengt met behulp van
kleur, kleding en een goed verhaal

Vind jij het lastig om jezelf écht te laten zien, offline en/of online? Heb je weleens het gevoel dat mensen niet zien wat je waard bent en allemaal kunt? Krijg je maar niet uitgelegd wat je nou precies doet en waar mensen je voor mogen bellen?

Tijd om te ontdekken wat jouw grootste kracht en verlangens zijn, én hoe je die aan de wereld laat zien. 

Met een unieke combinatie van persoonlijke kracht, kleur, styling, positionering en storytelling krijg je tijdens deze training alle handvatten die je nodig hebt om jezelf (en je bedrijf) zowel online als offline in de schijnwerpers te gaan zetten.

 

Laat jezelf zien - Trainingsdag

Tijdens deze training leer je:

Berber van der Bles

alles wat je krijgt op een rijtje

Trainingsdag 19 april 2024

Tijdens deze interactieve trainingsdag duiken we eerst naar binnen, om vervolgens jouw grootste kracht en kansen naar buiten te brengen in styling, kleur én een goed verhaal. Je ontdekt welke kleuren jouw persoonlijke groei ondersteunen, hoe je op onbewuste én bewuste manier laat zien wie je bent en welke woorden jouw verhaal kracht bij zetten. Je gaat naar huis met:

Ter voorbereiding krijg je bovendien een Persoonlijke Kracht test (t.w.v. € 75,-) en kun je, als je dat leuk vindt, de Grote Multimensen Types Test doen. 

Belangrijk(st)e informatie

Datum

De trainingsdag is op 19 april 2024 van 10 - 17. Vanaf half 10 staat de deur voor je open! De voorbereiding kun je thuis doen, duurt ongeveer een uurtje.

Eten en drinken

Lunch, koffie, thee en snacks worden uiteraard geregeld. Heb je voedselallergieën of dieetwensen? Geef ze door!

Locatie

De training vindt plaats bij Basecamp in Utrecht. Heel leuk, én goed bereikbaar met ov(-fiets) en auto. Let op: het is wel betaald parkeren (een dagkaart kost € 6,05, je kunt 'm bij het afrekenen toevoegen of op locatie regelen).

Laat jezelf zien!

Trainingsdag 19 april 2024
497,-
  • Persoonlijke Kracht test incl. uitgewerkt verslag (t.w.v. € 75,-)
  • Inclusief lunch, koffie, thee en snacks
  • Ochtendprogramma: kleur, kleding en styling (t.w.v. € 299,-)
  • Middagprogramma: positionerings- en pitch workshop (t.w.v. € 349,-)
beperkt plek!
Trainingsdag Laat Jezelf Zien Berber & Merel

Over de trainers

Deze training wordt gegeven door Berber van der Bles – Engel en Merel Lamboo. Samen vormen zij een kleurrijk en veelzijdig duo met een gezamenlijke missie: “wij willen dat iedereen zichzelf kan zijn, en zich durft te laten zien!”

Over Berber

Met kleur kom ik tot de kern van ondernemers met én zonder teams. Als een kameleon in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, coaching en styling zie ik altijd snel wat er nodig is om jouw bedrijf lekkerder te laten lopen. Door je inzicht te geven in wie je bent en wat echt bij je past, help ik je keuzes maken op gebied van styling, presentatie, samenwerking en meer. Op de momenten dat ik niet met kleur en kleding bezig ben, ben ik teams aan het coachen. Of lekker aan het hobbyen, van hout tot haken. Ik hou van afwisseling 😉 En nu ik weet in die veelzijdigheid mijn kracht ligt, zorgt dat voor een bedrijf dat me past als een jas en dat gevoel gun ik iedere ondernemer. Kom kennismaken met mij op LinkedIn en Instagram, en natuurlijk tijdens deze trainingsdag!

Over Merel

Business designer, coach, positioneringsexpert, copywriter en ondernemer. Mijn klanten noemen mij ook wel “de Godmother voor Multimensen“! Ik vind het allerleukst om te werken met mensen die veel kunnen, willen en doen. Van al die skills, dromen en talenten, een strak aanbod, winstgevend verdienmodel en een goed verhaal maken, is het mooiste wat er is. Naast mijn werk met ondernemers ben ik oprichtster van het Clubhuis voor Multimensen en laat ik mezelf wekelijks “zien” in mijn podcast, De Grote Multimensen Show. Je vindt mij daarnaast bijna dagelijks op LinkedIn en Instagram

Na de training "Laat Jezelf Zien!" weet jij:

FAQ

Je krijgt geen kleurenanalyse en we vertellen je ook niet welke van de vier primair kleuren “je bent”. De kleurmethode waar Berber mee werkt, onderscheidt zich door je te laten inzien welke kleuren corresponderen met je grootste verlangens en krachten. Vervolgens leer je hoe je die kleuren kunt inzetten in je kleding, omgeving en/of huisstijl om méér van jezelf te laten zien.

Zeker! Je bent nooit uitgeleerd, hè 😉 De training is niet alleen voor mensen die zichzelf helemaal nog niet durven of kunnen laten zien, maar ook voor mensen die willen leren hoe ze zichzelf nog méér kunnen laten zien. Op een manier die bij jou past, en die je oplevert wat je wil!

Aiii… da’s jammer. Wie weet bieden we deze training ook nog wel een keer individueel aan, maar voor nu kiezen we bewust voor een groep. Zo kun je namelijk meteen “oefenen” met jezelf laten zien: je krijgt (en geeft!) eerlijke feedback van de trainers én de andere deelnemers. Zo kom je veel sneller tot een positionering, presentatie en pitch die klopt.

Nee hoor! Ook in loondienst, of als je nog moet beginnen met je eigen bedrijf, heb je onwijs veel aan deze training. Je ontdekt je grootste kracht en verlangens, en hoe je die kunt laten zien aan de buitenwereld. Dat hoeven niet per se klanten te zijn, maar kan ook gaan over collega’s, toekomstige samenwerkingspartners of “gewoon” mensen in je privéleven.

Je positionering groeit (als het goed is) met je mee. Als jij groeit, nieuwe dingen leert, je bedrijf/aanbod/functie uitbreidt of omgooit, enzovoorts. In het positioneringsgedeelte van de training leer je daarom een formule die je nu, maar ook later steeds kunt gebruiken om jezelf ijzersterk neer te zetten.

Ben je er klaar voor om méér van jezelf aan de wereld te laten zien?

Dan zien we je graag op onze trainingsdag!

WAIT A MINUTE

Op dit moment zijn we de puntjes op de J van groepstraJect aan het zetten.
Dat betekent dat je nog heeeeeeeeeeel even moet wachten om je te kunnen aanmelden.

MAAR

Dat betekent ook dat je, als je hieronder even je naam en e-mailadres invult:

* als eerste een mailtje krijgt wanneer je je écht kunt aanmelden

EN

* alleen in dat mailtje de allerbeste prijs en/of bonussen krijgt voor het programma.

Je zit, met het invullen van je e-mailadres hieronder, uiteraard nog helemaal nergens aan vast!