GRATIS E-BOOK

De Zes Types Multimens

In dit e-book ontdek je de krachten en valkuilen van de zes types Multimens: Group-hugger, Slasher, Einstein, Feniks, Stapelaar en Surfer. Wat maakt elk type geweldig, en waar wil je op letten?

Dit e-book helpt je om jezelf (als je weet welk type je bent) beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in je krachten en valkuilen. Het staat ook vol informatie die je kunt delen met mensen die misschien niet helemaal snappen hoe en waarom jij werkt zoals je werkt. Handig!

Ook handig: een inkijkje in de andere types. Gewoon ter inspiratie, of als je weet uit welke types jouw top drie bestaat. Zo kun je een beetje strategieën lenen van de andere types, en een ideale mix maken voor jouw unieke handleiding.

Met het downloaden van het e-book ga je ermee akkoord dat we je e-mailadres toevoegen aan ons bestand. Je kunt je altijd uitschrijven. Check onze privacyverklaring voor meer informatie.

E-book De Zes Types Multimens

In dit e-book:

Geschreven door de oprichtster van het
Clubhuis voor Multimensen

Merel Lamboo

Business Coach, Marketeer, Business Designer, Copywriter: het is de Godmother voor Multimensen! 

Merel helpt mensen die veel kunnen, veel willen en veel doen met het bouwen én in de markt zetten van een “MULTIMENSIONAAL BEDRIJF.” Da’s een bedrijf waarin je ruimte hebt voor al die ideeën, skills en talenten van je, en waar je geld verdiend met je grootste goud: je veelzijdigheid.

Dit vind je misschien ook leuk

DOE DE TEST: WELK TYPE MULTIMENS BEN JIJ?

E-BOOK

WORD LID VAN HET CLUBHUIS VOOR MULTIMENSEN

Meld je aan voor de

Clupdates

Een maandelijkse nieuwsbrief met al onze evenementen, nieuws en ander leuks dat je niet wilt missen!