GRATIS E-BOOK

Van 1000 ideeën naar je
volgende aanbod

Dit e-book is voor mensen die overlopen van (goede) ideeën, en die willen leren hoe ze uit die ideeënvijver hun volgende aanbod kunnen vissen.

Let op: je leert niet hoe je HET ENIGE GOEDE IDEE uit je vijver vist. Het beste idee, of het idee waar je het voor de rest van je leven mee moet doen.

Integendeel. Hier bij het Clubhuis voor Multimensen geloven wij helemaal niet in “the holy grail” van ideeën. Sterker nog: ik geloof juist dat als je jezelf de vrijheid geeft om je hengel steeds weer in die vijver te hangen, je gelukkiger, succesvoller én een leuker mens wordt.

Daarom leer je in dit e-book een methode die je steeds opnieuw kunt gebruiken.

Zo kun je zo vaak je wil in je ideeënvijver duiken, en er het beste idee voor je VOLGENDE aanbod, project of bedrijf uit vissen.

Met het downloaden van het e-book ga je ermee akkoord dat we je e-mailadres toevoegen aan ons bestand. Je kunt je altijd uitschrijven. Check onze privacyverklaring voor meer informatie.

E-book van 1000 ideeën

In dit e-book:

Geschreven door de oprichtster van het
Clubhuis voor Multimensen

Merel Lamboo

Business Coach, Marketeer, Business Designer, Copywriter: het is de Godmother voor Multimensen! 

Merel helpt mensen die veel kunnen, veel willen en veel doen met het bouwen én in de markt zetten van een “MULTIMENSIONAAL BEDRIJF.” Da’s een bedrijf waarin je ruimte hebt voor al die ideeën, skills en talenten van je, en waar je geld verdiend met je grootste goud: je veelzijdigheid.

Dit vind je misschien ook leuk

DOE DE TEST: WELK TYPE MULTIMENS BEN JIJ?

E-BOOK

WORD LID VAN HET CLUBHUIS VOOR MULTIMENSEN

Meld je aan voor de

Clupdates

Een maandelijkse nieuwsbrief met al onze evenementen, nieuws en ander leuks dat je niet wilt missen!