Ik wil bij de club!

Kom bij de
Multimensen Club!

Het Clubhuis voor Multimensen is the place to be als jij je graag omringt met mensen die – net als jij – overlopen van creativiteit en ideeën, van skills en potentieel. Mensen die veel doen, veel kunnen, veel willen. Veel weten. 

Van masterclasses tot masterminds, en van co-working dagen tot onbeperkt vragen stellen aan de enige business coach voor Multimensen. In het Clubhuis voor Multimensen vind je mensen én tools waarmee je jouw bedrijf (en je leven) zó inricht, dat je méér kunt doen waar je blij van wordt. 

Ontmoeten, samenwerken en (van elkaar) leren

In het Clubhuis voor Multimensen ontmoet je mensen die op je lijken, maar die toch ook heel verschillend zijn. Het zijn allemaal mensen die meerdere dingen doen, goed kunnen of leuk vinden, en daar hun (werkende) leven op inrichten. We vieren samen successen, vragen elkaar om hulp en maken het leven zo nog leuker – voor onszelf en voor elkaar. Dit kun je verwachten van het Clubhuis:

01

Ontmoeten

Ontmoet andere multimensen, smeed nieuwe vriendschappen en werkrelaties. We komen digitaal én offline regelmatig bij elkaar!

02

Samenwerken

Of je nu samen met je nieuwe multi-bestie aan een nieuw project begint of aansluit bij de co-working dagen: samen maken we er een feestje van. Ook organiseren we regelmatig Masterminds om samen te sparren en te brainstormen over je volgende ideeën.

03

(van elkaar) Leren

Multimensen <3 leren. Daarom vind je in het Clubhuis Masterclasses, workshops, challenges en cursussen die je helpen jouw multi-leven naar het volgende niveau te brengen.

Dit vinden onze deelnemers

Lieve woordjes van de leukste mensen. Ook je ervaring delen? Meld je aan als lid en vertel de wereld wat je van het Clubhuis voor Multimensen vindt!

Rondleiding

Kom anders even binnenkijken! Klik op de video hieronder voor een persoonlijke rondleiding van onze oprichtster Merel Lamboo. Ze laat je zien hoe het Clubhuis werkt, wat je er allemaal kunt vinden en hoe je er het meeste uithaalt.

Aankomende evenementen

Deze mensen wachten op je

Architect/fotograaf/grafisch ontwerper. Onze eigen huisunicorn. Een Process Engineer/personal trainer/surfer. Strategische webdesigners. Mensen met meerdere bedrijven, of mensen die hun eerste bedrijf nog moeten inschrijven.

We got ’em all – maar we hebben jou nog niet. Kom je erbij?

Cuanto costa en wat krijg je voor je geld?

Een lidmaatschap voor het Clubhuis sluit je af per maand of voor een heel jaar. Goed nieuws: de prijs waar je op instapt, is de prijs die je levenslang betaalt – tenzij je tussendoor zó enthousiast bent dat je meer wilt betalen. Dat mag natuurlijk altijd. Hebben we het nog wel over. Dit zijn de smaakjes lidmaatschappen:

Member - maandelijks

Join the Club!
67 ex. btw
 • 7 dagen gratis proberen
 • Maandelijks opzegbaar
 • Deze prijs blijf je betalen zolang je lid blijft, ook als het tarief omhoog gaat
 • Toegang tot het Clubhuis, alle Topics & gratis events (zoals Masterclasses, co-working dagen)
 • Binnen 48u reactie op al jouw business vragen
 • Maandelijkse Masterclass van uiteenlopende experts om je business en kennis te laten groeien
 • Maandelijkse Eerste Hulp Bij Multimensheid Q&A met Merel
 • Maandelijkse Content Co-Creatie Co-Working mét content feedback
 • Als eerste toegang tot live events en workshops
 • 10% korting op 1-op-1 werken met Merel
 • 10% korting op merchandise (COMING SOON!)

Member - JAAR

We <3 the commitment
670 ex. btw
 • Alles van het Member-programma
 • Maar dan met twee maanden cadeau!
ACTIE

Web, iOS en Android

Het Clubhuis voor Multimensen is echt een next level membership. We hebben een eigen app (!) die het doet op iPhone en Android, en je kunt ook op je computer inloggen. Zo mis je nooit een update, kijk je Masterclasses on the go en chat je met je nieuwe vrienden zoals je dat op social media ook zou doen – maar dan leuker.

FAQ

Vragen? Die hebben wij ook. En veul – zo zitten multimensen in elkaar. Hieronder staan de meestgestelde vragen over het Clubhuis. Staat je vraag er niet bij? Stuur ‘m dan in!

Het brein achter het Clubhuis

Na vijf carrièreswitches, drie bedrijfsconcepten en eindeloze vragen als “waarom kan ik niet gewoon één ding lang volhouden?!”, kwam Clubhuis oprichtster Merel tot de conclusie dat zij een multimens is. Eentje die om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging nodig heeft, overloopt van ideeën en het liefst elke dag met mensen zou ouwehoeren over hun levens – waar dan weer toffe ideeën uitkomen. Ze maakte wéér een carrièreswitch tot Mastermind en coach voor Multimensen, en richtte het Clubhuis op voor mensen die net als zij willen ervaren dat multimens zijn je allergrootste kracht is.

Vragen, opmerkingen, tips of andere boodschap?

Heb je een vraag over het Clubhuis, de lidmaatschappen, tips of een andere dringende boodschap? Drop het dan hieronder in het contactformulier. We doen ons best om binnen 48u te antwoorden! 

WAIT A MINUTE

Op dit moment zijn we de puntjes op de J van groepstraJect aan het zetten.
Dat betekent dat je nog heeeeeeeeeeel even moet wachten om je te kunnen aanmelden.

MAAR

Dat betekent ook dat je, als je hieronder even je naam en e-mailadres invult:

* als eerste een mailtje krijgt wanneer je je écht kunt aanmelden

EN

* alleen in dat mailtje de allerbeste prijs en/of bonussen krijgt voor het programma.

Je zit, met het invullen van je e-mailadres hieronder, uiteraard nog helemaal nergens aan vast!