Ik wil bij de club!

Join the Club!

Het Clubhuis voor Multimensen is the place to be als jij je graag omringt met mensen die – net als jij – overlopen van creativiteit en ideeën, van skills en potentieel. Mensen die veel doen, veel kunnen, veel willen. Veel weten. 

Van masterclasses tot masterminds, en van co-working dagen tot een hobby-hoekje: in het Clubhuis voor Multimensen vind je mensen én tools waarmee je jouw leven en werk zo inricht, dat je méér kunt doen waar je blij van wordt. 

Ontmoeten, samenwerken en (van elkaar) leren

In het Clubhuis voor Multimensen ontmoet je mensen die op je lijken, maar die toch ook heel verschillend zijn. Het zijn allemaal mensen die meerdere dingen doen, goed kunnen of leuk vinden, en daar hun (werkende) leven op inrichten. We vieren samen successen, vragen elkaar om hulp en maken het leven zo nog leuker – voor onszelf en voor elkaar. Dit kun je verwachten van het Clubhuis:

01

Ontmoeten

Ontmoet andere multimensen, smeed nieuwe vriendschappen en werkrelaties. We komen digitaal én offline regelmatig bij elkaar!

02

Samenwerken

Of je nu samen met je nieuwe multi-bestie aan een nieuw project begint of aansluit bij de co-working dagen: samen maken we er een feestje van. Ook organiseren we regelmatig Masterminds om samen te sparren en te brainstormen over je volgende ideeën.

03

(van elkaar) Leren

Multimensen <3 leren. Daarom vind je in het Clubhuis Masterclasses, workshops, challenges en cursussen die je helpen jouw multi-leven naar het volgende niveau te brengen.

Dit vinden onze deelnemers

Lieve woordjes van de leukste mensen. Ook je ervaring delen? Meld je aan als lid en vertel de wereld wat je van het Clubhuis voor Multimensen vindt!

Rondleiding

Kom anders even binnenkijken! Klik op de video hieronder voor een persoonlijke rondleiding van onze oprichtster Merel Lamboo. Ze laat je zien hoe het Clubhuis werkt, wat je er allemaal kunt vinden en hoe je er het meeste uithaalt.

Aankomende evenementen

Deze mensen wachten op je

Architect/fotograaf/grafisch ontwerper. Onze eigen huisunicorn. Een Process Engineer/personal trainer/surfer. Strategische webdesigners. Mensen met meerdere bedrijven, of mensen die hun eerste bedrijf nog moeten inschrijven.

We got ’em all – maar we hebben jou nog niet. Kom je erbij?

Cuanto costa en wat krijg je voor je geld?

Een lidmaatschap voor het Clubhuis sluit je af per maand of voor een heel jaar. Goed nieuws: de prijs waar je op instapt, is de prijs die je levenslang betaalt – tenzij je tussendoor zó enthousiast bent dat je meer wilt betalen. Dat mag natuurlijk altijd. Hebben we het nog wel over. Dit zijn de smaakjes lidmaatschappen:

Member - maandelijks

Join the Club!
74 ex. btw
 • 7 dagen gratis proberen
 • Toegang tot het Clubhuis en alle Topics, Challenges & gratis events (zoals Masterclasses)
 • Dagelijkse online co-working mogelijkheid
 • Maandelijkse Mastermind van uiteenlopende experts om je business en kennis te laten groeien
 • Maandelijkse Mastermind met Merel
 • Maandelijkse Content Co-Creatie Co-Working mét content feedback
 • Als eerste toegang tot live events en workshops
 • 20% korting op werken met Merel
 • 20% korting op merchandise
Populair

Member - JAAR

We <3 the commitment
740 ex. btw
 • Alles van het maandelijkse abonnement, PLUS:
 • Twee maanden cadeau!
 • 25% korting op werken met Merel
 • 25% korting op merchandise

Web, iOS en Android

Het Clubhuis voor Multimensen is echt een next level membership. We hebben een eigen app (!) die het doet op iPhone en Android, en je kunt ook op je computer inloggen. Zo mis je nooit een update, kijk je Masterclasses on the go en chat je met je nieuwe vrienden zoals je dat op social media ook zou doen – maar dan leuker.

FAQ

Vragen? Die hebben wij ook. En veul – zo zitten multimensen in elkaar. Hieronder staan de meestgestelde vragen over het Clubhuis. Staat je vraag er niet bij? Stuur ‘m dan in!

Voor wie is het Clubhuis voor Multimensen?

Dit Clubhuis is er voor multimensen: mensen die veel kunnen, veel willen en veel ideeën hebben.

Val je niet in die categorie, maar wil je er toch bij? Probeer het dan gewoon een paar dagen (gratis) uit! Misschien kom je er wel achter dat je meer multimens bent dan je zelf dacht 😉

Hoe lang zit ik aan een lidmaatschap vast?

Dat ligt eraan of je een maandelijks lidmaatschap of jaarlijkse toegang koopt. Je maandelijkse lidmaatschap kun je elke maand opzeggen. Je jaarlijkse lidmaatschap in principe ook, alleen krijg je dan geen restitutie van je aankoopbedrag voor de resterende maanden. Je houdt wel toegang tot het platform tot je jaar erop zit. We hopen natuurlijk dat je blijft, dus als je niet tevreden bent over je lidmaatschap horen we dat graag! 

Is het geen enorme chaos in dat Clubhuis?

Ehm, ja, maar nee. Kijk, elke situatie waar je multimensen bij elkaar zit is een recept voor chaos. We doen er echter alles aan om ervoor te zorgen dat het Clubhuis overzichtelijk en toegankelijk is voor iedereen. Dat doen we door content op te delen in Topics die je zelf kunt volgen (of niet), en kun je ervoor kiezen om andere members te volgen (of niet). Zo word je alleen overladen met berichten van mensen die je zelf volgt. Vind je het alsnog chaotisch en heb je een idee voor hoe dat beter kan? Laat het ons dan weten!

Wat voor workshops, cursussen en Masterclasses zijn er?

Er is elke maand een masterclass met een inspirerend Multimens waar je wat van kunt leren. Denk aan presentaties over Multimensen en bore-out, of podcast interviews die je live kunt bijwonen. Ook organiseren we (live en online) workshops waarin je bijvoorbeeld leert hoe je jezelf kunt voorstellen in 6 zinnen – nooit meer rode vlekken in je nek wanneer iemand vraagt “wat doe je eigenlijk!”. Bij “evenementen” kun je zien welke workshops, cursussen en Masterclasses er op de planning staan.

Mag ik het een paar dagen gratis uitproberen?

Zeker. Als je je aanmeldt voor het Clubhuis, krijg je de eerste 7 dagen gratis toegang. Daarna wordt pas je eerste lidmaatschap afgeschreven. Vind je het na 7 dagen wel mooi geweest? Zorg er dan voor dat je je lidmaatschap op tijd opzegt!

Blijft de prijs altijd hetzelfde?

Ja, maar nee. Het zit zo: de prijs waarop je instapt, is de prijs die je altijd betaalt. Maar: eens in de zoveel tijd verhogen wij de prijs, omdat wat je krijgt voor je geld méér wordt naarmate we meer cursussen, workshops, masterclasses en toffe members toevoegen aan het Clubhuis. Hier zijn we heel transparant over. Je krijgt dan ook een mailtje met de vraag of je je abonnementsprijs wilt verhogen. Hoeft niet, want zoals gezegd: de prijs waar je op instapt, is de prijs die je levenslang betaalt. Maar mocht je ons harde werk om van het Clubhuis een fijne plek te maken waarderen, en het kunnen, mág je er op die momenten voor kiezen om meer betalen. Vinden we HEUL FIJN!

Moet ik ondernemer zijn om erbij te mogen?

Zeker niet. Het helpt wel als je ondernemend bent, maar dat ben je als multimens per definitie. Kun je ook in loondienst zijn, of als huismanager (zo noemde mijn moeder zichzelf toen ze “thuisbleef voor de kinderen”). En als je nog twijfelt: probeer het gratis 7 dagen uit! Kun je altijd kosteloos vluchten als je je toch niet welkom voelt. 

Mijn vraag staat er niet bij.

Spannend! Wil je ons helpen om deze vragenlijst nog beter te maken? Stuur dan je vraag in via het contactformulier hieronder. Krijg je ook nog antwoord op je vraag!

Het brein achter het Clubhuis

Na vijf carrièreswitches, drie bedrijfsconcepten en eindeloze vragen als “waarom kan ik niet gewoon één ding lang volhouden?!”, kwam Clubhuis oprichtster Merel tot de conclusie dat zij een multimens is. Eentje die om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging nodig heeft, overloopt van ideeën en het liefst elke dag met mensen zou ouwehoeren over hun levens – waar dan weer toffe ideeën uitkomen. Ze maakte wéér een carrièreswitch tot Mastermind en coach voor Multimensen, en richtte het Clubhuis op voor mensen die net als zij willen ervaren dat multimens zijn je allergrootste kracht is.

Vragen, opmerkingen, tips of andere boodschap?

Heb je een vraag over het Clubhuis, de lidmaatschappen, tips of een andere dringende boodschap? Drop het dan hieronder in het contactformulier. We doen ons best om binnen 48u te antwoorden!