Ik wil bij de club!

Connect. Collaborate. Celebrate.

Het Clubhuis voor Multimensen is the place to be als jij je graag omringt met mensen die – net als jij – overlopen van creativiteit en ideeën, van skills en potentieel. Mensen die veel doen, veel kunnen, veel willen. Veel weten. 

Ons netwerk is erop gericht om te connecten en samen te werken met andere Multimensen. En, ook niet onbelangrijk: om te vieren hoe tof wij eigenlijk zijn. 

Ontmoeten, samenwerken en (van elkaar) leren

In het Clubhuis voor Multimensen ontmoet je mensen die op je lijken, maar die toch ook heel verschillend zijn. Het zijn allemaal mensen die meerdere dingen doen, goed kunnen of leuk vinden, en daar hun (werkende) leven op inrichten. We vieren samen successen, vragen elkaar om hulp en maken het leven zo nog leuker – voor onszelf en voor elkaar. Dit kun je verwachten van het Clubhuis:

01

Ontmoeten

Ontmoet andere multimensen, smeed nieuwe vriendschappen en werkrelaties. We komen digitaal én offline regelmatig bij elkaar!

02

Samenwerken

Of je nu samen met je nieuwe multi-bestie aan een nieuw project begint, je kennis deelt in een Masterclass of aansluit bij de co-working dagen: samen maken we er een feestje van. 

03

Vieren

Multimensen zijn de bom. Daar helpen we je graag aan herinneren door regelmatig (je) successen te vieren. 
We zijn elkaars grootste cheerleaders!

Dit vinden onze deelnemers

Lieve woordjes van de leukste mensen. Ook je ervaring delen? Meld je aan als lid en vertel de wereld wat je van het Clubhuis voor Multimensen vindt!

Rondleiding

Kom anders even binnenkijken! Klik op de video hieronder voor een persoonlijke rondleiding van onze oprichtster Merel Lamboo. Ze laat je zien hoe het Clubhuis werkt, wat je er allemaal kunt vinden en hoe je er het meeste uithaalt.

Aankomende evenementen

Deze mensen wachten op je

Architect/fotograaf/grafisch ontwerper. Onze eigen huisunicorn. Een Process Engineer/personal trainer/surfer. Strategische webdesigners. Mensen met meerdere bedrijven, of mensen die hun eerste bedrijf nog moeten inschrijven.

We got ’em all – maar we hebben jou nog niet. Kom je erbij?

Cuanto costa en wat krijg je voor je geld?

CONNECT.

gratis lidmaatschap
Gratis
 • Connect met Multimensen online en in jouw buurt
 • Toegang tot onze online community
 • Doe mee aan online co-working dagen en masterclasses
 • Als eerste op de hoogte van evenementen, trainingen, en meer

COLLABORATE.

Samenwerken met Multimensen
49 per maand
 • Netwerk met inspirerende mede-Multimensen
 • Toegang tot onze online community
 • Doe mee aan online co-working dagen en masterclasses
 • Als eerste op de hoogte van evenementen, trainingen, en meer​
 • PLUS
 • Korting óf exclusieve extra's bij betaalde evenementen, trainingen en meer
 • Bied jouw aanbod, training of evenement aan op ons platform en bereik meer (Multi)mensen

Web, iOS en Android

Het Clubhuis voor Multimensen is echt een next level membership. We hebben een eigen app (!) die het doet op iPhone en Android, en je kunt ook op je computer inloggen. Zo mis je nooit een update, kijk je Masterclasses on the go en chat je met je nieuwe vrienden zoals je dat op social media ook zou doen – maar dan leuker.

FAQ

Vragen? Die hebben wij ook. En veul – zo zitten multimensen in elkaar. Hieronder staan de meestgestelde vragen over het Clubhuis. Staat je vraag er niet bij? Stuur ‘m dan in!

Dat is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. 

Ga je voor het gratis “CONNECT.” Membership, dan krijg je: 

 • toegang tot onze online community, waar je al jouw vragen, successen en ander nieuws kunt delen met andere Multimensen
 • toegang tot de tweewekelijkse co-working dagen met Merel én de permantent-open co-working room waar je elke dag in kunt co-worken
 • maandelijkse masterclass of workshop door externe experts óf COLLABORATE. leden
 • als eerste nieuws over en uitnodigingen voor evenementen, trainingen en ander aanbod van ons én de COLLABORATE. leden.

Kies je voor het “COLLABORATE.” Membership, dan krijg je dit allemaal PLUS: 

 • korting of exclusieve extra’s bij evenementen, trainingen en ander aanbod
 • de kans om je eigen aanbod op ons platform te verkopen. Wij regelen de marketing en het platform, jij de inhoud. Samen splitten we de winst

Online, voornamelijk. We hebben een eigen omgeving op Mighty Networks, een community platform. Bij live evenementen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met waar onze leden vandaan komen.

Wil je een Club evenement organiseren bij jou in de buurt? Stuur ons een berichtje!

Zeker niet – oké, tenzij je dat wil. Maar: 

 • bij je aanmelding voor het CONNECT. Membership hoef je geen bankgegevens in te vullen
 • ook wanneer je een keer wel je gegevens invult (bijvoorbeeld omdat je bij een betaald evenement van het Clubhuis wil zijn), mogen én kunnen wij deze gegevens niet gebruiken voor andere betalingen

Je kunt er altijd voor kiezen om je abonnement te upgraden, maar hier moet je zelf je gegevens voor invullen en akkoord voor geven.

Mochten wij ervoor kiezen om de gratis versie van het abonnement om wat voor reden dan ook te stoppen, zullen we hier altijd eerlijk over communiceren en is de keuze voor whatever comes next altijd aan jou.

In het Clubhuis zitten (nu nog) voornamelijk ondernemers, die veel uiteenlopende en/of verschillende dingen doen. We willen graag uitbreiden met mensen die in loondienst zijn!

Het is vooral een netwerk van mensen die je snappen als je “weer” iets anders gaat doen, die je graag op weg helpen waar ze kunnen en die vooraan staan met de confetti als je wat te vieren hebt!

Daar kom je maar op één manier achter… 

Maar zonder gekkigheid: of je nu introvert, extravert of ambivert bent, elke dag wil co-worken of lekker je eigen plan trekt, helemaal heerlie de peerlie gaat op grote groepen of het liefst in je eentje in een hoekje van het internet gaat zitten. All are welcome here. (Tenzij je een asshole bent. Dan lig je er zo weer uit.) Omdat we een diverse en gemêleerde community zijn, vind je altijd wel mensen die bij je passen. En zo niet: bring your friends!

Vastzitten wil niemand. Je kunt daarom op elk moment je lidmaatschap opzeggen.

Let op: kies je voor een jaar- of kwartaalabonnement bij het COLLABORATE. Membership? Dan krijg je geen geld terug wanneer je je lidmaatschap opzegt voor het aflopen van de betaaltermijn.

In principe niet, met enkele uitzonderingen: 

 • we zijn altijd op zoek naar mensen waar we iets van kunnen leren in de vorm van een masterclass of workshop
 • als je aanbod ECHT TE GEK IS en je een hele goede reden hebt om geen lid te worden (but do you, really?)
 • als we je zelf benaderen

Je kunt ons altijd even een berichtje sturen om te kijken wat er mogelijk is.

Binnen een paar minuten na je aanmelding zou je een mail moeten ontvangen met de link naar het Clubhuis. Check even je spam als het voor je gevoel te lang duurt, en stuur ons een berichtje als het langer dan een dag duurt! Dan gaat er aan de achterkant iets niet goed.

Natuurlijk! Stuur even een berichtje, dan regelen we het zo snel mogelijk voor je.

Het brein achter het Clubhuis

Na vijf carrièreswitches, drie bedrijfsconcepten en eindeloze vragen als “waarom kan ik niet gewoon één ding lang volhouden?!”, kwam Clubhuis oprichtster Merel tot de conclusie dat zij een multimens is. Eentje die om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging nodig heeft, overloopt van ideeën en het liefst elke dag met mensen zou ouwehoeren over hun levens – waar dan weer toffe ideeën uitkomen. Ze maakte wéér een carrièreswitch tot Mastermind en coach voor Multimensen, en richtte het Clubhuis op voor mensen die net als zij willen ervaren dat multimens zijn je allergrootste kracht is.

Meld je aan voor de

Clupdates

Een maandelijkse nieuwsbrief met al onze evenementen, nieuws en ander leuks dat je niet wilt missen!