Het clubhuis voor Multimensen bestaat twee jaar!

Come CELEBRATE. with us op 28 juni

Twee jaar geleden openden de deuren voor de enige (online) community voor Multimensen. 

Op een eigen platform, met co-workdagen en masterclasses, kwamen we samen om ervaringen uit te wisselen, ideeën aan te moedigen en vooral te vieren hoe tof wij Multimensen zijn.

Inmiddels zijn we een thriving community van 100+ leden, en dat mag gevierd worden! 

Op 28 juni komen we daarom bij elkaar in Rotterdam voor een co-workdag én een gezellige borrel. Je kunt zelf kiezen of je bij allebei aanwezig wilt zijn, of een van de twee. Hoe dan ook: gezellig wordt het. Zien we je daar?

ClubMiBo

Op 28 juni kun je:

co-working dag 28 juni

Dit keer zijn we te gast in…

Rotterdam, we are coming for ya!

Zowel de co-workdag als de borrel zijn dit keer in Rotterdam. 

Bij elkaar om de hoek, maar niet exact op dezelfde locatie. Wel op loopafstand van elkaar, station Blaak én parkeergarages. Helemaal lekker geregeld, dus. 

De precieze locaties vind je na de klik.

Waar zien we je?

Live-co working dag

De co-working dag begint om 10u (inloop vanaf 9u) en je kunt doorwerken tot 18u. We werken in focusblokken van 50 minuten, met tussendoor 10 minuten plas/klets/koffiepauze. Er is een aparte ruimte om ook tussendoor even met elkaar te kletsen of (video)call te plegen. Beiden zijn wel afhankelijk van beschikbaarheid! 

Lekkere lunch is included, net als onbeperkt (zwarte) koffie, thee en fruit. Ander lekkers is voor eigen rekening.

Voor €59* ex btw je to-do lijst afvinken én low-key netwerken met allemaal leuke Multimensen? Let’s go!

Borrel Multimensen

Vanaf 16u proosten we op het tweejarig bestaan van het Clubhuis voor Multimensen! Met lekkere (alcoholvrije) drankjes, om-je-vingers-bij-af-te-likken hapjes, en hopelijk heel veel leuke mensen 😉 

Mingle en netwerk je door de aanwezigen, wie weet wat daar voor gezellige samenwerkingen, klanten of ander leuks uit komt. Om 19u betalen wij de rekening, daarna blijven hangen kan tot 23u (maar is dus wel voor eigen kosten). 

Bij zijn? Klik hieronder, gooi €37* ex btw in de pot en we leggen de bubbels voor je koud!

Wil je bij beide evenementen zijn?

Dat kan! Is nog voordeliger ook. Voor €79* ex btw ben je er de hele dag bij.
Klik hierboven een van de twee opties aan en voeg het “kassakoopje” toe aan je winkelmandje. De prijs wordt automatisch aangepast!

Ben je COLLABORATE. Lid?

Als COLLABORATE. Lid van het Clubhuis krijg je 20% korting én een uitnodiging voor een COLLABORATE.-only ontbijt. Snel nog even je abonnement upgraden of aanmelden, zodat je die korting kunt scoren?

Over het Clubhuis voor Multimensen

Het Clubhuis voor Multimensen werd opgericht door Merel Lamboo, marketing- en businessstrateeg, positioneringsexpert en inmiddels ook ✨Godmother✨ voor Multimensen. 

Ze begon het Clubhuis, omdat er magie ontstaat wanneer je mensen die veel kunnen, veel willen en veel verschillende en/of uiteenlopende dingen doet, bij elkaar gooit en regelmatig met elkaar laat kletsen. Van onverwachte samenwerkingen tot inspiratie, en van “oh wacht ik ben niet gek” tot “hoe kunnen we je helpen”: dit is een fijne, veilige en vooral supportive plek waar jij je Multimens-heid he-le-maal uit je dak kunt laten gaan!

 

FAQ

Vragen? Die hebben wij ook. En veul – zo zitten Multimensen in elkaar. Hieronder staan de vragen die wij hebben kunnen bedenken over dit evenement. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons altijd even een berichtje sturen! 

NATUURLIJK! Scoor je kaartjes hier: 

Voor de co-working dag klik >> https://multimensen.plugandpay.nl/checkout/co-work-dag-28-juni

Voor de borrel klik >> https://multimensen.plugandpay.nl/checkout/club-borrel-28-juni

Wil je bij beide evenementen zijn? Klik dan een van de twee opties en voeg de andere als “kassakoopje” toe. De prijs wordt automatisch verrekend!

 

Nee hoor, ook niet-leden zijn welkom. (Maar lid worden is gratis dus wat houdt je tegen?) 

Iedereen is een Multimens – maar dat vroeg je niet. Je hoeft je niet per se te identificeren als Multimens om bij deze toffe dag te zijn. Als je maar niet in de war raakt of dingen zegt als “zou je niet een beetje nichen” als mensen je vertellen wat ze allemaal doen.

Tuurlijk, graag zelfs! Houd er rekening mee dat er beperkt plek is voor zowel de co-work dag als de borrel, dus bestel schnell je kaartjes (wel even met twee e-mailadressen doen voor het overzicht in de administratie, please and thank you).

Jahaaaa dat weet ik. Na de zomer plannen we een dag in Utrecht! Zeker weten dat je die niet mist? Meld je gratis aan voor het Clubhuis, dan hoor je het als eerst.

Meld je aan voor de

Clupdates

Een maandelijkse nieuwsbrief met al onze evenementen, nieuws en ander leuks dat je niet wilt missen!